Oct 16, 2010, 4:47 PM

Синьо чувство 

  Poetry » Love
544 0 7

Чувство едно, странно синьо,

акорд отдавна заглъхнал,

сутринта на балкона ми зимен

кацна птиче настръхнало.

 

На любовта ми към теб прилича,

полуизмислена - полуистинска.

И непогалено зъзне птичето,

да кацне в дланта ти то иска.

 

Тая длан, дето ме подлудяваше

в нощите с цвят на маслина.

Миг да заспя не ми даваше

твоята нежност свилена.

 

Птичето помълча и литна.

Няма го чувството синьо.

Остана само молитвата

да се повтори миналото.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??