Nov 28, 2008, 9:26 PM

***(скрежно) 

  Poetry
587 0 14

 

Слънцето покри очите си
със спомен за криле.
Безпесенно припламна лъч.
Изтля. Небето побеля
и се приведе.
Целуна с устни от мъгла и студ
света. 
Дъх леден 
в земята ласкаво плъзна.
Потръпна сърцето й.
Въздъхна.
И стихна.
Под скрежните клепки на зимата.



© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??