Nov 4, 2016, 10:04 PM  

Скрита истина 

  Poetry » Phylosophy
464 0 1

 

Коя съм аз –

мехурче на повърхността,

камъче на дъното,

перце,

от гургулица паднало

или песен –

част от славееви трели,

от вятъра понесена?

 

Какво съм?

Вероятно там,

дълбоко в мен

е скрита истината –

че част съм

от вселената.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??