Feb 13, 2007, 9:03 PM

Скръб 

  Poetry
691 0 1
Приех смъртта.
Сега остава
да пристъпя от другата страна,
където стеле се нощта
през бурите във моята душа...
Да тръгна аз по пътя от стъкла...
Не чувствам нищо, всичко си отиде...
Те няма да тъгуват за смеха,
не, няма да им липсва мойто име...
Ще им олекне ако аз умра,
ако не ги измъчвам вече със слова
за мъката и мойта самота...
А Митко... него смятах за душа,
тъй близка до селенията горни,
а като ангелите падна вдън земя,
мерзавец се оказа, дребен, долен...
И моята любов потъпка със крака,
сега щастлив ще е ако умра!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О,не бъди толкова черногледа, Кате!

    Ти Митко го остави - не е ангел, щом е паднал в дън земи!
    Огледай се, друг момък ще те покори след ... има - няма 20-30 дни
    Усмивка!!!
Random works
: ??:??