Feb 12, 2014, 3:57 PM

Сладки 

  Poetry
1408 0 6

 

 

       Сладки

 

 

Точно колко са сладки сладкишите,

колко, точно, бонбона ни трябват,

за да можем горчивото минало

да залъжем с парченцето щастие?

 

Без да искам към теб се отправям

и билет пак за двама купувам.

Но във сладкото бъдеще, знаем ли,

кой, кога, от кого е поканен?

 

Точно толкова сладки са малките

подредени парченца интимност,

сиропирани със сладострастие,

попрегорели отдолу с годините.

 

 

         +  +  +

 

 

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??