Feb 11, 2008, 12:29 PM

Сладко бягство... 

  Poetry » Love
758 0 9

Бягам... Крия се зад гърба ти

всеки път, когато ме боли...

Ти си този, който ме спасява (дали),

или този, който ме погубва си ти?

След теб всеки следващ е никой, нали?

А аз дори не зная кой си ти...

Моята детска мечта... сън?

Или един прекрасен, нереален спомен...

Моето спасение или проклятие,

моето красиво, синеоко момче.

Едно безумно, сладко бягство от реалността,

моят избор, дали... Моята съдба!

Бягам при теб, щом любовта ме предаде,

щом предателството започне да горчи,

но... когато дойда този път - отпрати ме,

колкото и силно, непоносимо да ме боли!

Аз ще плача и ще моля,

но за да ме спасиш - отпрати ме!

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??