Oct 31, 2008, 10:32 PM

Сладко от смокини 

  Poetry
900 0 5
 

СЛАДКО ОТ СМОКИНИ

 

Ухание...

Сладко от смокини

в захаросани ъгълчета

гъделичка

слънчевите зайчета

на детството...

 

19.06.2008.

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??