Ах, момче, какво направи с мене?
Запали ме в сладък огън да горя!
Затварям аз очи и мисля си за тебе,
с копнеж изпълнена е моята душа.
Изтръпвам за твоите страстни целувки,
за ръцете горещи, пълзящи по мен,
усещам как в мен вливаш се бавно,
разтапям се нежно, щом си до мен.
Телата преплетени в гореща прегръдка,
изгарящи.., тръпнещи.., слети в едно,
сърцата туптящи от огнена сладост,
устните викащи тихо в нощта.
И нека страстта ни още не свършва,
нека дълга да бъде нощта,
нека телата да потръпват в наслада,
прегърнати нека да срещнем деня.
© Пламена Владимирова All rights reserved.
Много ме зарадвахте и с хубавите коментари
и с оценките си!
Хубава и вдъхновена вечер от мен!!!