May 30, 2008, 7:27 AM

След края 

  Poetry » Love
634 0 1
Моля те, не идвай вече!
Плашат ме твоите очи.
Стой от мене надалече.
От появата ти ми горчи.

Без да те виждам е по-лесно,
а и не ти ли стига това,
че без изобщо да е честно
присъстваш всяка нощ в съня.

Отиде си. Сега си имаш друга
и искам от мен да те изтрия.
Грешката е моя. Аз те лъгах
и искам и въглените да убия.

Това, което имах с теб,
дори да искам да те върна,
не ме спира да вървя напред.
Но не ми давай шанс да те прегърна!

Докосна ли се пак до твойте пръсти,
едва ли ще мога да продължа.
Искам само спомен да са твойте устни.
Остави ме да повярвам, че съм сама.

09.01.2003г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??