Jul 4, 2024, 5:09 PM

Служебни трепети 

  Poetry » Other
82 0 0

Ако любовни трепети искаш ти,

фактурата на 31ви донеси

и с колежката се срещни.

© Деница Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??