May 10, 2009, 10:00 PM

Слънце 

  Poetry » Love
689 0 9



Като полъх на вятър

ръцете ти по мен преминават,

устните ти –

крила на пеперуда,

тръпки след себе си оставят.

В очите ми

гласът ти напъпили мечти разпуква,

те разцъфтяват

и от тях

тихо бисери за теб капят.

Ти си кедър,

аз – гълъбица плаха,

гнездо в клоните му свила,

от теб топлена -

мое слънце скрито...

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??