Sep 12, 2018, 11:09 PM

Слънчев лъч 

  Poetry
968 4 11

Ще бъда слънчев лъч

в душата ти притихнал

и ще запазя все така

непокорния си дух.

 Тупти в сърцето ми

женската ми сила...

 и ще покажа на света

нежност и любов!

Ще бъда слънчев лъч

в душата ти притихнал

и надеждата в сърцето,

само как тупти...

Мечтая си за един

прекрасен - мирен свят

където ще можем

да сбъднем мечтите си.

Ще бъда слънчев лъч

в душата ти притихнал

със мир, светлина

и надежда...!

 

26.08.2018г

Катя Джамова

 

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??