Mar 18, 2005, 1:51 PM

Слънчевия дъжд се сипе в безпорядък 

  Poetry
871 0 3

Слънчевия дъжд се сипе в безпорядък,

в Елипсата на тихата Болка,

в капките кръв по синята Трева

и безличието на тайните в Числата,
и там сред черните Цветя.
 

Ще ме откриеш: Ти!

Сред отломките от спомени,

в синята неонова реалност.

Ще пресътвориш Вселената в мен!

Нека бъда ангел,

нека бъда демон,

Нека бъда живителна напитка,

Нека бъда отрова.

Нека бъда съвършената комбинация:

От лудите ти мечти!

Стигни до края ми: Това сам аз!

Обичай ме сега!

Защото символите не описват теб.

Защото Воюваме един за друг.

Защото Один е сляп!

Ще слея миналото: Ще съм сега.

Ще слея бъдещето: Ще почувствам.

Един безкарен цикъл.

И в слепотата на дните

Слънцето ще раздирам: За теб!

Защото те обичам!

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??