Jul 31, 2006, 1:18 PM

СЛЪНЧИЦЕ 

  Poetry
1285 0 14
Слънчице, така си далече,
а те докосвам със длан!
С нежни лъчи ме обгръщаш
и ме обичаш, аз знам!
Ти се усмихваш в съня си,
мене сънуваш, нали!?
Слънчева обич, щастлива,
грее във моите очи!
В твоите шепне ми залеза,
че ще дойдеш в зори,
тихо в съня ми ще галиш
с поглед моите коси!
Леко на пръсти ще влезеш
в моите мисли - мечти,
слънчева нежност ще сплиташ
от чисти и топли сълзи!
Капнали в твоите длани,
обич - милувка за теб!
И от росата целувки
приеми с обич от мен!
Слънчице, толкова нежно,
в моя живот аз не знам,  
някой друг  да ме обича!
Слънчева пред теб коленича...

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??