Jan 30, 2008, 8:40 PM

Смешно-тъжно-еротично... 

  Poetry » Humour
1205 0 7

Станах строител!

С мен си нося отвеса...

Гравитация.

© Бледият ездач All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??