Apr 23, 2011, 10:23 PM

Смисъл 

  Poetry » Phylosophy
599 0 1

Небе,

Звезда,

Луна,

Пътека,

Мисъл...

Но търсиш смисъл...

Надежда,

Вяра?

Има.

А Любовта?

В нея смисълът се намира.

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??