Аз зная, че всичко е само нелепа шега!
Защото оттука дочувам гласа на сърцето ти.
И знам, че си точно отсреща една тишина.
И мислите плуват във незавладяни небета.
Защото сме тримата: ти, аз и после света.
Защото дълбоко във себе си нямам уплаха.
Наистина всичко е кратка и лоша шега!
А ти се усмихваш, заровил очи в тъмнината.