Смъртта е тази, която мразя.
Смъртта е тази, от която се страхувам.
Тя е тази, от която се пазя.
За нея нощем кошмари сънувам.
Не може никой да я победи,
защото тя е неизбежна.
И всеки иска да срази.
Гроб след гроб тя произвежда.
Взима млади, взима стари -
не подбира.
Взима бедни и богати,
всеки тя прибира.
Чума и холера,
това са нейните деца.
Какво ли още следва?
Знам - един ден ще умра...
На този, който ми беше като баща!
Винаги ще те обичам!
© Лекса Джорджис All rights reserved.