Jun 22, 2023, 7:28 PM

Снаряд фугас 

  Poetry » Erotic
277 1 5

Снаряд свободен в нета скита,
глава наперил, с хъс снове.
Мерак безмерен и възхита
възбужда в дамски умове.

 

Снаряд - боец плацдарма клати,
почуда броди в пол фемѝн.
Как мегатонен и крилат е,
а свръхжелан, неподелим.

 

Фантазиите дамски сбира,
очакващи подземен взрив.
В салюти мощни резонира
разтърсващият експлозив.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??