Dec 22, 2015, 7:00 AM

Снежинки 

  Poetry » For kids
1528 0 5

Баба Зима дотърча

със снежинки - славна челяд!

Чантата си ръзкопча

и ги пусна да се стелят!

 

Те са чудни писъмца! -

Всеки първолак да срича!

Пише в тях: „Добри деца,

Баба Зима ви обича!“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??