Jun 18, 2009, 4:28 PM

Спаси ме, стих... 

  Poetry
818 0 29

 

Спаси ме, стих.

Подай ръце от рими

и болката ми нежно прегърни.

Ранените мечти пак превържи ми

и, моля те, до мене остани.

 

Страхът ми заключи

със седем ключа

в тъмницата на моите илюзии

и помогни ми да науча

най-трудния урок на бъдещето...

 

И  по пътеките

на Божията воля,

под сенките на дъхави сълзи,

до срутения храм на моите молитви

ме заведи... И  пак го издигни!!!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??