Feb 28, 2008, 6:11 PM

Споделени тайни... 

  Poetry
586 0 10

Потапяш думите небрежно във мастилото.

Рушиш във себе си стените на амнезията.

Успял си да простиш и непростимото.

Под вещата диктовка на поезията.

 

С ореол от тайни, в мозъка ти впити,

и мисли задни, сякаш татуирани.

До невъзможност тъпкани - да бъдат скрити,

от страх да не изскочат провокирани.

 

Помилван днеска от духа на времето.

За грешки стари, от виновност непотърсени.

В пръстта заровено един път семето,

пуска корени здрави, непрекършени. 

 

© Леонид Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??