Oct 11, 2023, 6:35 AM

Сподели ми 

  Poetry » Love
197 1 0

Душата ранена търси покой,
скитаща се по пристани грешни.
Кой ще разбере този вътрешен вой
и притихне в страданията днешни…

Къде се загубиха усмивките ярки,
гласовете звънливи, трептящи…
Тягостно мълчание дебне без ласки,
върху лицата печални…

Ако усещаш краят тъй близо
и сърцето ти от болка крещи,
сподели ми душата си “мило”
или по своят път сам поеми.

© Даниела Курдова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??