Oct 26, 2008, 12:44 AM

Споделяше закуската си с птиците 

  Poetry » Other
913 0 20

На пейката стоеше стар човек.

Споделяше закуската си с птиците.

С треперещи ръце им хвърляше трохи

и пламъче блестеше във очите му.

 

За миг поспрях до тях и се замислих

какво ще стане с птичките добри,

когато немощният старец някога

склопи завинаги човечните очи?

24.10.2008

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??