Aug 29, 2010, 10:59 PM

Спомен... 

  Poetry » East forms
795 0 25

Спомен целува

нецелуната мечта

с устни-сълзи...

 

Стихът прегръща

непрегърната муза

с рими–ръце...

 

Заспиват мисли

до безсънните чувста...

Пълнолуние...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??