Nov 16, 2009, 12:25 AM

Спомен 

  Poetry
470 0 1

В далечното минало забит като пирон,

като чернобяла снимка скътан, стар, забравен,

но също тъй е цветен на сивия, еднообразен фон,

от други спомени избутан, тих, сподавен!

Споменът за малката ни среща,

пълен с розови цветчета и любов,

спомен за целувката ни кратка, но гореща,

след която продължавам да съм аз дълбоко в теб *инлоф* ! (inlove)

© Нощна Сянка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • като чернобяла снимка скътан, стар, забравен - супер браво!
Random works
: ??:??