Mar 1, 2013, 6:48 PM

Спомен 

  Poetry » Love
623 1 0

СПОМЕН

 

 

Ах, любими мой,

сърцето ми отново тлее

и в мрак обвито тъне пред

спомена за теб,

а душата ми отново връща се назад.

 

Ах, нима не виждаш ти,

таз тъга в очите мои -

повехнали и бледи?

 

Нима не виждаш

посърналото ми лице

и таз тягостна усмивка

пред тъмния ти силует?

 

О, любими мой,

за теб съм вече

прочетено писмо,

във огъня горящо.

 

И като призрак в мрака

появявам се пред теб,

ала ти ме гониш -

и отново  връщам се

пред спомена за

теб и мен.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??