Jan 26, 2013, 1:37 PM  

Спомен 

  Poetry » Other
561 0 7

Спомен

 


 

 

Така и не напуснах спомена за онзи майски ден,

макар, че зрелостта вгорчаваше мечтите му.

Тя мислеше за бъдещето. И за теб и мен.

И трупаше върху изгубеното придобитото.

 

Обичах го-наивен, млад, неопитен и рошав.

Готов да скочи в езерото с неотпитата вода

за да научи всичките ѝ премълчани тайни

во истина и в името на любовта.

 

 

____________________

 Вдъхновено от:  "Обичам месец май..."

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??