Jan 18, 2016, 5:41 PM

Спомен 

  Poetry » Love
378 0 0

 

Нощта неделна вече избледнява.

Денят на изток розовее.

Моторът тихичко припява

и свойта монотонна песен пее.

 

Споменът от вчера се завръща

наситен, цветен пълен с екстаз.

И нежното и тяло пак прегръщам…

С любовен унес се изпълвам аз.

 

Потъва тя в обятията мои.

Целувам я като обезумял.

Дъхът и топъл нежно гали...

От страст съм сякаш онемял.

 

Пред мен са дълги седем дни

изпълнени с надежда.

Но споменът за нея ще гори

и любовта ми ще зарежда.

 

Ще дойда пак при тебе аз

и нежно пак ще те прегърна.

И ще те милвам в захлас

и пак с любов ще те обгърна.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??