Jun 2, 2016, 12:33 PM

Спомен 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
603 1 0

Защо това,
което е най-важно за нас 
стои винаги скрито от нас?
Или може би в нас ли? 
Играе някакви игри.
В тъмно одеяло 
грее се надежда,
трепти 
и за нещяло,
топла и копнееща.
В скалите 
разбиват се вълни 
от спомени за това какво 
страха 
потъпквали сме заради идеала,
който щастие носи,
живеещи както 
душата бленува.

© Theo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??