Nov 20, 2021, 3:01 PM

Спомен за една фатална жена 

  Poetry
278 1 3

След онази фатална жена
няма вече защо да се мъча.
Няма вече защо да мълча.
Тишината потисната глъч е.

Много нощи не можех да спя
от тъга и от мисли по нея.
Тя си тръгна – фатална жена,
и животът ми спря да се смее.

Тя ме смаза с усмивка лъжа
и беляза за двеста години.
Тя застреля в лице любовта.
Още помня очите ѝ сини...

След онази фатална жена
си заминах съсипан полека.
Ако тя зачете се в това –
нека мен ме забрави вовеки.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??