Jan 26, 2013, 11:12 AM

Спомен за Варна 

  Poetry » Other
570 0 5

Събужда се градът. 

Долавям звуците му, толкова познати.

А, чайките,  като че ли не спят,

до късно си подвикват в мрака.

 

Със първия гальовен лъч

те вече скитат из простора

и неуморният им глъч

безкрайно ехо преповтаря.

 

Морето, спряло своя бяг,

притихнало от нощни страсти,

целува своя слънчев бряг

и тихичко му шепне "Как си?".

 

© Керанка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??