Oct 30, 2008, 8:10 PM

Спомени 

  Poetry
773 0 1
Бледи, ефирни сияния
като ранна есенна мъгла,
останали като легенди и сказания,
забили нокти в моята душа.

Като от светлина и мрак създания,
излъчващи такава красота,
почуствал техните ухания,
наелектризиран,
на границата на лудостта.

Подвластен съм на техните послания,
изживял тогаз прекрасни времена
остават живи в моите очертания,
а чувствата ми им оставям за храна.

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??