Jul 3, 2008, 11:18 AM

Спомени 

  Poetry
620 0 4
 

Спомени - те идат, без да питат,
спомени обсебват ми ума,
дали е ден или е нощ - не спират,
душата бавно те оплитат
в паяжинка от тъга.
Тъга, че повече не ще се върнат
и няма да е пак щастлива тя.

Всеки спомен носи със себе си като „подарък"
океанче от сълзи,
оставя своя отпечатък,
оставя го, за да тежи,
да ми напомня за отминалото време,
да изпълва сърчицето ми с радостни сълзи,
че някога било е то щастливо
и карало е лицето ми да заблести
по-силно от слънцето дори.

Но сърчицето днес не е щастливо,
не пръска своите радостни искри,
то на парченца се е раздробило,
но още продължава да тупти,
то все така обича
и помни тези спомени добри,
от тях не ще да се отрича,
защото без спомени
и БЪДЕЩЕТО ЩЕ ГОРЧИ.

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??