May 10, 2007, 12:06 PM

Спомените 

  Poetry
727 0 3
 

Трева, която някой е опасъл,

са спомените. Или пък трева,

която буйно е пораснала,

но съхнала самотно след това.

Не знам дали е тъжно да си спомен,

по който никой не тъжи,

но знам - тревата не пораства,

щом дъжд над нея не роси;

жълтее бавно и угасва

зелената сърцевина.

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??