Apr 19, 2008, 9:07 AM

Спомни си 

  Poetry
451 0 1

Когато си близо до реката,

заслушай се в нейния шепот,

тя ще оплаква жената,

която си оставил.

 

Когато се доближиш до сивите скали

и усетиш тяхната студенина,

ще разбереш колко жесток си ти

и колко е черна твойта душа.

 

Но вече за прошка ще е късно,

времето не може назад да се върне

и аз вече не желая

при мен отново да се върнеш.

 

Но спомни си какво изгуби,

замисли се какво преживях,

все още в мрака се лутам

и едва оцелях!

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??