Nov 27, 2016, 11:08 AM  

Спонтанно 

  Poetry » Love, Free verse
464 1 0

Няма да напиша книга
или поредната измислица за любовта,
ще кажа тук няколко нещица.
В живота се влюбваш три пъти реално,
но поне веднъж ще е спонтанно.

Дали ще я срещнеш просто така,
или ще поръчаш пица и там ще срещнеш любовта,
знае само твоята съдба.
И срещнете ли се, не чакай.

Не политай на високо,
там е твоя край, влюбил си се спонтанно,
като птица в небосвод сред свобода безкрай.
Не чакай дълго, а се опомни
там щастие те чака хвани го и пази.

... харесвам спонтанната любов,
няма избор при нея, среща те очи в очи
и не пита кой си ти.
Тръгваш без да знаеш къде,
но нейде там те чака едно сърце.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??