Sep 4, 2011, 9:57 PM

Справедливо 

  Poetry » For kids
884 0 30
       
        
 

Четири сезона - значи

времена годишни.

Пролет, лято, есен, зима –

нямало излишни.

 

Казват, че еднакво дълги

всичките са бùли.

А на мен пък ми се струва –

хитрост тук са скрили.

 

Много моля, извинете,

че не съм съгласен!

И поправка направете,

искам да съм ясен!

 

Лято и почивка кратка

си е време малко.

А пък учим три сезона…

Е, не е ли жалко!

 

Наказание това е –

никак не е лесно…

С два сезона за почивка

всичко ще е честно!

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??