Jun 9, 2011, 11:05 AM

Срам! (текст на песен) 

  Poetry » Civilian
989 1 0

Лъжете ни! Лъжете ни! Лъжете ни!

Политици, президенти, генерали.

Няма правда, няма слава, няма милост!

Мерцедеси, проститутки, наркотици.

Катастрофи и убийства без виновни!

Главорези и съдии се сгодиха!

Старци плачат, мрат децата, Бог не вижда!

Алчни хора, полудяхте от парите!

 

Срам!

Отдавна станал си за срам,

крадлив си ти и нежелан,

но няма да си тръгнеш сам.

Срам!

Забравил си ти що е срам,

ти дълго грабил си по план,

но няма да си тръгнеш сам.

 

Страх ви е, знам, от горчивата истина,

лесно забравихте вие народа си,

искам да кажа на всички ви – писна ни,

махайте се и вземете позора си!

 

Лъжете ни! Лъжете ни! Лъжете ни!

Политици, президенти, генерали,

депутати и министри, бизнесмени.

Лъжете ни! Лъжете ни! Лъжете ни!

 

Срам!

Отдавна станал си за срам,

крадлив си ти и нежелан,

но няма да си тръгнеш сам.

Срам!

Забравил си ти що е срам,

ти дълго грабил си по план,

но няма да си тръгнеш сам.

 

24.03.2009 год.

© Анани Ананиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??