Oct 15, 2006, 11:04 PM

сребърната нишка 

  Poetry
693 0 9


Нишката на живота
изтънява плавно с годините...
Потъмнява среброто,
побеляват косите ни...
Духът жадува за ново начало,
линее, изгаря, окован в старостта...
Музицират щурците,
а старците слушат и чакат смъртта...
Живота трепти и нехае,
буйни са потоците на младостта...
Като сянка на залез,
избледнява бавно животът ни...
Тъмата се спуска,
изгрява небесна благодат...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??