Dec 31, 2022, 11:13 AM

Сред снимките от сплетени ръце 

  Poetry » Other
249 2 6

И вън вилнее тя. Една семейна песен с дъх на вятър.

Та слагам до живота и смъртта. Почти строшено малко храмче.

И знакът ми е още цял и знак. Свещичката гори и свети вътре.

А моят по-голям и сприхав брат. Разтваря стар албум във мъчно утро.

И пътят ни е среща със селце. Когато е спасено от торнадо.

Сред снимките от сплетени ръце. На свидните ни баба и на дядо.

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??