Apr 14, 2009, 7:54 AM

Среднощно 

  Poetry » Phylosophy
912 0 12

Среднощно


В тъмното, помъдрял,
хоризонтът ми се свива…
Изранените ми следи
са осъдени от хорски сплетни…
Разпадам се…
на милион парчета…
за да науча повече за себе си…
И всичко, през което минах,
за което страдах... бе,
за да намеря цялостност,
да се почувствам разбрана…
и призната… от Човека…

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??