Jun 11, 2011, 11:08 PM

Среща 

  Poetry » Love
480 0 0

       СРЕЩА

 

Днеска пак я срещнах...

Беше с колело.

Целият изтръпнах!

Сам не знам защо?!

 

Като пеперуда -

беше във цветя!

Весела и луда -

лъч от пролетта...

 

         Тя към мен погледна.

И се изчерви!

Плитката отметна,

кръшно се изви...

 

После колелото 

лудо завъртя…

                                                   Бягаше, защото

                                                  срещна любовта.

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??