Jan 10, 2014, 10:57 AM

Среща 

  Poetry » Other
1141 0 5

         С Р Е Щ А

         

 

На хълма отсреща

днес детството мое

ме кани  на среща -

не знам за какво е.

 

С шейна се пързаля

и глъчка се вдига.

Трева го търкаля,

звезда му намига...

 

Ти, малко огниво,

не ми се присмивай.

Мой спомен на живо -

не ми го изтривай.

 

Снегът е в косите -

но Ти си в сърцето!

Отново шейните

ми връщат Детето!

 

 

                     04.05.2013 г.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??