Oct 23, 2018, 12:43 AM

Среща 

  Poetry » Love
541 0 2

Срещаме се с теб щастливо, 
в този миг и в нашата мечта?!
Знам, че минало и бъдеще се сливат,
във едно безвременно сега!
Там където сме със теб честити
и съм твоето момче в Света!
Там където, тръпнещо звездите,
пеят песните си в утринта!...
Глътка въздух в себе си поемам,
с нея, твоята кристална чистота,
твойто ярко, обновяващо ме слънце
и неземно-земната ти, вечна красота!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??