Aug 14, 2007, 9:12 AM  

Стандартно или може би 

  Poetry
653 0 6

Ти не си с нищо по-различен от другите.
права коса, сини очи,
телосложение - нищо особено,
държиш се вулгарно или почти.
Пушиш много, пиеш понякога,
без причина мълчиш с часове
после говориш, говориш, говориш 
как за мен ще свалиш богове.
И кафето, което сутрин приготвяш,
е стандартното турско кафе,
чаят - късно следобед
липов, без захар, но  с много мед.
Вечер ракия, салата, пържола,
крими история, сериал, новини,
за десерт - любовна история,
нищо различно или почти.
Днес съм силна, безсилна,
утре, с теб и без теб -
безлюбовна  целувка, 
в любовен дует. 
И кое е различното,

което като магнит  ни привлича.
тръпката от лудостта
 да си доказваме

 обичаме ли се, или не се обичаме?

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??