Новата година е близо.
Старата вече отмина.
Нови надежди ни идват.
А старите си отиват...
Всеки човек се надява.
И всяко живо същество.
Това е, което ни спасява.
И винаги то е било...
Надеждата дава ни сила.
Надеждата веч ни крепи.
Всяка година като река се вливат,
надежди за 365-те следващи дни...
Здраве, любов и късмет,
за всички любими хора...
Нека да гледаме напред
и вярваме в бъдещето ново.
А какво то ще ни донесе,
едва ли даже предполагаме,
милион тъги и щастие, в едно са те,
просто е едно очакване...
И че няма щастие без мъничко тъга.
И че няма тъга без щастие...
Те винаги вървят ръка за ръка,
влюбени навеки и в съгласие.
И когато загърмят ракетите
и удари дванайстият час,
в миг ще изчезнат неуспехите,
изтрити от зарята над нас...
Няма значение къде се намираме,
със кого и заради какво.
Важно е да знаем, че обичаме,
че сме обичани и със любов...
© Живко Желев All rights reserved.