May 24, 2019, 6:49 PM

Старата крепост 

  Poetry
135 0 1

Старият чемшир отдавна веч го няма,
годините взели са своя дан...
Но бащината къща, прихлупена и стара,
за мен с готовност отвори своята врата...
И върнах се в детството,
пак станах малка и ранима,
едно момиченце с хиляди мечти,
а бащиният дом - крепост стара,
зад своите стени ме приюти...
Прeкрачих плахо прага, глава приведох 
пред историята на моите деди...
За малко откъснах се от света реален,
но борбата продължава, борбата предстои... 

 

24-05-2019 год.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Старият чемшир го няма...но бащината къща е винаги отворила врати за поколенията помнещи откъде идват. Чудесно написано Мариела! Благодаря!
Random works
: ??:??