Nov 27, 2010, 8:02 PM

Старата снимка 

  Poetry » Other
851 0 18

Гледам снимката стара, ъглите подвити,

ти усмихваш се, мамо, и светят очите.

Своите буйни коси там в плитка си сплела,

като бисери греят зъбите ти бели.

 

Половин век - отлетели много години,

само мъка остана в очите ти сини.

Но всичките свои надежди, мечти,

на нас, децата си, безрезервно дари.

 

Сега си оттатък - далече, далече…

И вярвам, че леко и светло е вече –

без тъга и без старост, дори без сълзи,

като на снимката стара с подвити ъгли.

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??