СТАРЦИ КРАЙ ПЛАЖА
Старци пият бира тук, край плажа...
А на метри - голите тела...
Там девойки с кремове се мажат,
сякаш ги подканват: "С мен ела!"
Бюстове разкошно се поклащат
в старческите блеснали очи!...
И бедра открехват леко плаща
към страстта... А глътката горчи...
Но отвътре те са трижди живи -
повече от онзи вял младеж,
легнал ленно все сред буйни гриви,
без да му личи и грам копнеж!...
Тъй, когато масата е пълна
с ястия отбрани и блюда,
няма начин всичко да погълнеш...
Стига ти и глътка свобода...
А очите старчески проблясват!...
Бирата ли много им дойде?...
Пълни са душите им със щастие!...
Който може - нека да яде!...
Ванилин Гавраилов
© Ванилин Гавраилов All rights reserved.